MAR I MUNTANYA:RECEPTARI TRADICIONAL

MAR I MUNTANYA:RECEPTARI TRADICIONAL. EL RECEPTARI TRADICIONAL

Editorial:
VIENA
Any d'edició:
Matèria
Cuina
ISBN:
978-84-19474-68-1
Pàgines:
144
Enquadernació:
Rústica
Disponibilitat:
estoc disponible

19,00 €
Comprar

Els plats de mar i muntanya són, sense cap mena de dubte, el que millor defineix la cuina catalana: una tradició culinària que combina harmoniosament productes del mar i de la terra en plats únics i deliciosos. Enric Herce ens en descobreix els orígens històrics, i destaca com la geografia i la cultura catalanes —especialment, a l’Empordà per la seva estreta connexió entre el mar i la muntanya— han influït en l’evolució d’aquests plats i en la identitat gastronòmica del país. Tot i que en altres països del món podem trobar alguns plats que combinen ingredients marins i terrestres, Herce defensa apassionadament que no aconsegueixen ni de bon tros el mateix equilibri que els plats catalans. I ens ho demostra en l’extensa recopilació de receptes tradicionals de mar i muntanya que formen aquest llibre, unes receptes que permetran al lector recrear a casa grans plats que són patrimoni de la gastronomia catalana: pollastre amb llagosta, conill amb escamarlans, mandonguilles amb sèpia...

Altres llibres de l'autor

  • SOFREGIT
    Titulo del libro
    SOFREGIT
    HERCE CARMONA, ENRIC
    1.1WBN;1DSEJ;1DSE 01.1 100000000...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    19,90 €

  • DELICIÓS MAR
    Titulo del libro
    DELICIÓS MAR
    HERCE CARMONA, ENRIC
    EN AQUEST LLIBRE, EN QUÈ EL MAR ÉS EL PROTAGONISTA, NO NOMÉS HI HA RECEPTES MARINERES, SINÓ TAMBÉ HISTÒRIES, EXPERIÈ...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    19,95 €