LA CUINA DE LA CARXOFA

LA CUINA DE LA CARXOFA

Editorial:
COMANEGRA
Any d'edició:
ISBN:
978-84-18857-35-5
Pàgines:
180
Enquadernació:
Rústica
Disponibilitat:
Disponible en 2/3 dies laborables

19,50 €
Comprar

La carxofa és la joia de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns quants mesos l'any, quan se'n fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del plat més senzill a l'alta gastronomia. Partint d'un ingredient únic, aquest recull és una guia fonamental per a la tria, la pela, la conservació i la cuina d'algunes elaboracions bàsiques que converteixen la carxofa en una delícia tot terreny.

Pau Garcia Parajuà porta més de vint anys al capdavant del Cafè Europa d'Olot, un establiment que, de mica en mica, s'ha fet un lloc entre els restaurants més apreciats de la Garrotxa. Des de ben jove no ha parat d'investigar i formar-se, fent estades en els millors restaurants del país, per convertir la passió i el talent en menges exquisides.

Altres llibres de l'autor

  • CUINA DE LA CARXOFA, LA
    Titulo del libro
    CUINA DE LA CARXOFA, LA
    GARCIA PARAJUÀ, PAU
    La carxofa és un dels ingredients més emblemàtics de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment dur...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    20,00 €