CUINA DE LA CARXOFA, LA

CUINA DE LA CARXOFA, LA

Editorial:
COMANEGRA
Any d'edició:
Matèria
Cuina
ISBN:
978-84-17188-10-8
Pàgines:
180
Enquadernació:
Rústica
Disponibilitat:
Disponible en 2/3 dies laborables

20,00 €
Comprar

La carxofa és un dels ingredients més emblemàtics de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns pocs mesos l'any, en què se'n fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del més bàsic a l'alta gastronomia, totes fonamentades en aquest mateix ingredient.

Altres llibres de l'autor

  • LA CUINA DE LA CARXOFA
    Titulo del libro
    LA CUINA DE LA CARXOFA
    GARCIA PARAJUÀ, PAU
    La carxofa és la joia de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns quants mesos l'any, ...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    19,50 €