CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA

CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA

Editorial:
EL FARELL
Año de edición:
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-92811-99-1
Páginas:
128
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
estoc disponible

16,00 €
Comprar

A tot el m-n sÕutilitza el morter per a picar, moldre o barrejar coses, per? queda clar que nom?s a Catalunya la picada sÕha ordenat, sÕha normalitzat i avui ?s una marca identit?ria de la nostra cuina. La picada ?s m?s que un conjunt dÕelements o aliments picats amb la funci- de donar un plegat de matisos a un plat. Es com un petit univers que fa modificar el darrer gust i/o textura dÕuna preparaci-. Es podria explicar com una reconcentrada bomba de sabors on sÕinvolucren, sense excepci-, tots els sentits humans. Un desplegament, rarament finit de combinacions, que fa dÕaquest emblema de la Cuina Catalana una important eina per a poder entendre el seu fonament i posterior bastiment. La picada acaba de definir els plats, els vesteix, els arrodoneix i els d-na una personalitat aconseguint que cadascun tingui el seu car?cter. El recull de les 182 receptes dÕaquest llibre busca donar una ?mplia visi- tant de lÕhist?ric recorregut com dels diferents usos del preuat recurs. Coneixerem les picades antigues de la cuina romana, les de la cuina medieval, de la cuina de la Renaixena, les de principis del s. XX, i ?s clar, les picades de la cuina vigent o actual. Copsarem les diferents aplicacions ats que poden esdevenir amaniments o acompanyaments, salses, suquets, poden fer enaltir o transferir el seu nom al plat.

Otros libros del autor

  • RATAFIES
    Titulo del libro
    RATAFIES
    FÀBREGA, JAUME
    Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per...
    Disponible en 2/3 dias

    7,50 €

  • L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    Titulo del libro
    L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA, JAUME
    En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, en...
    Disponible en 2/3 dias

    16,50 €

  • TOTES LES SOPES
    Titulo del libro
    TOTES LES SOPES
    FABREGA, JAUME
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan amb eldesco...
    Disponible en 2/3 dias

    12,50 €

  • 100 PLATS INDISPENSABLES DEL CUINA CATALANA
    Titulo del libro
    100 PLATS INDISPENSABLES DEL CUINA CATALANA
    FÀBREGA, JAUME
    La cuina catalana --repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca-- ha estat declarada la primera del món. En a...
    Disponible en 2/3 dias

    6,95 €

  • CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA, LA
    Titulo del libro
    CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FÀBREGA, JAUME
    La cuina dels pescadors de la Costa Brava és, sens dubte, la més variada i refinada de totes les costes dels Països ...
    Disponible en 6 días

    16,00 €