LA CUINA DEL BARROC

LA CUINA DEL BARROC

Editorial:
EL FARELL
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-17116-76-7
Disponibilidad:
estoc disponible

18,00 €
Comprar

Otros libros del autor

  • RATAFIES
    Titulo del libro
    RATAFIES
    FÀBREGA, JAUME
    Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    7,50 €

  • L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    Titulo del libro
    L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA, JAUME
    En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, en...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    16,50 €

  • TOTES LES SOPES
    Titulo del libro
    TOTES LES SOPES
    FABREGA, JAUME
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan amb eldesco...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    12,50 €

  • CATALUNYA PER SUCAR-HI PA
    Titulo del libro
    CATALUNYA PER SUCAR-HI PA
    FABREGA, JAUME
    Disponible en 2/3 dias laborables

    20,00 €

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    Titulo del libro
    CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    A tot el m-n sÕutilitza el morter per a picar, moldre o barrejar coses, per? queda clar que nom?s a Catalunya la pic...
    estoc disponible

    16,00 €