LA CUINA DEL BARROC

LA CUINA DEL BARROC

Editorial:
EL FARELL
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-17116-76-7
Disponibilidad:
estoc disponible

18,00 €
Comprar

Otros libros del autor

  • RATAFIES
    Titulo del libro
    RATAFIES
    FÀBREGA, JAUME
    Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    7,50 €

  • L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    Titulo del libro
    L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA, JAUME
    En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, en...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    16,50 €

  • TOTES LES SOPES
    Titulo del libro
    TOTES LES SOPES
    FABREGA, JAUME
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan amb eldesco...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    12,50 €

  • LA CUINA DEL PEIX
    Titulo del libro
    LA CUINA DEL PEIX
    FABREGA, JAUME
    Disponible en 2/3 dias laborables

    16,70 €

  • CUINA CATALANA TRADICIONAL AMB TERRISSA
    Titulo del libro
    CUINA CATALANA TRADICIONAL AMB TERRISSA
    FÀBREGA, JAUME
    Disponible en 4 días

    17,00 €