PA AMB TOMAQUET

PA AMB TOMAQUET

Editorial:
COSSETANIA
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-95684-78-3
Páginas:
208
Disponibilidad:
Disponible en 2/3 dias laborables
Colección:
CULLEROT

13,90 €
Comprar

Aquest és el llibre del pa amb tomàquet, aquest menjar tan característic dels Països Catalans i que, es pot dir, agrada a tothom. Però hi trobareu molt més: tota mena d'esmorzars, berenars i àpats lleugers (llesques de pa, entrepans i plats molt fàcils de fer —fins i tot per als nens, els joves i els estudiants—, que tenen com a ingredient principal el pa). Al mateix temps, fem un suggestiu viatge a través de tota la Mediterrània, terra de pa, d'oli i de vi. I de tomàquet, un ingredient que ha esdevingut potser el més característic d'aquesta cuina.

Otros libros del autor

  • RATAFIES
    Titulo del libro
    RATAFIES
    FÀBREGA, JAUME
    Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    7,50 €

  • L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    Titulo del libro
    L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA, JAUME
    En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, en...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    16,50 €

  • TOTES LES SOPES
    Titulo del libro
    TOTES LES SOPES
    FABREGA, JAUME
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan amb eldesco...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    12,50 €

  • FOGONS CALENTS
    Titulo del libro
    FOGONS CALENTS
    FABREGA, JAUME
    Disponible en 2/3 dias laborables

    13,50 €

  • GRAN LLIBRE DE LA CUINA DE LES AVIES
    Titulo del libro
    GRAN LLIBRE DE LA CUINA DE LES AVIES
    FABREGA, JAUME
    Teniu a les mans el gran llibre de referència de la cuina catalana i mediterrània, fruit de molts anys de recerca. N...
    Pendiente de confirmar

    25,00 €