MANUAL DE GASTRONOMIA

MANUAL DE GASTRONOMIA

Editorial:
COSSETANIA
Año de edición:
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-9791-379-9
Páginas:
216
Disponibilidad:
Pendiente de confirmar
Colección:
CULLEROT

14,40 €

Aquest és un llibre que vol contestar preguntes: totallò que volíeu saber sobre gastronomia i de què no teníeu
resposta. Els diversos capítols plantegen i donen resposta a preguntes com "de què parlem quan parlem d'alimentació?" o "per què mengem el que mengem?", fan una descripció de la teoria del gust i una iniciació al tast dels aliments i begudes, expliquen les diverses tècniques culinàries, els estris de cuina i el parament, la comensalitat o com comportar-se a taula, els diferents
tipus d'aliments, els seus orígens històrics i la seva difusió, les begudes, els vins i alcohols, la història
de la cuina, les cuines del món i els grans sistemes culinaris, la restauració i els estils culinaris, l'hoteleria i
el turisme, etc.: en definitiva, un panorama complet d'allò que els clàssics anomenaven gastronomia, o,
simplement, cultura del gust.

Otros libros del autor

  • RATAFIES
    Titulo del libro
    RATAFIES
    FÀBREGA, JAUME
    Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    7,50 €

  • L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    Titulo del libro
    L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA, JAUME
    En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, en...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    16,50 €

  • TOTES LES SOPES
    Titulo del libro
    TOTES LES SOPES
    FABREGA, JAUME
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan amb eldesco...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    12,50 €

  • CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA, LA
    Titulo del libro
    CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FÀBREGA, JAUME
    La cuina dels pescadors de la Costa Brava és, sens dubte, la més variada i refinada de totes les costes dels Països ...
    Pendiente de confirmar

    16,00 €

  • EL BACALLA. RECEPTES, CONSELLS I HISTORIA
    Titulo del libro
    EL BACALLA. RECEPTES, CONSELLS I HISTORIA
    FABREGA, JAUME
    Del bacalla se nÕha aprofitat tot. ?s, sens dubte, el peix m?s apreciat a la cuina catalana, malgrat que no ?s un pe...
    estoc disponible

    16,00 €