MANUAL DE GASTRONOMIA

MANUAL DE GASTRONOMIA

Editorial:
COSSETANIA
Any d'edició:
Matèria
Cuina
ISBN:
978-84-9791-379-9
Pàgines:
216
Disponibilitat:
Pendent de confirmar
Col·lecció:
CULLEROT

14,40 €

Aquest és un llibre que vol contestar preguntes: totallò que volíeu saber sobre gastronomia i de què no teníeu
resposta. Els diversos capítols plantegen i donen resposta a preguntes com "de què parlem quan parlem d'alimentació?" o "per què mengem el que mengem?", fan una descripció de la teoria del gust i una iniciació al tast dels aliments i begudes, expliquen les diverses tècniques culinàries, els estris de cuina i el parament, la comensalitat o com comportar-se a taula, els diferents
tipus d'aliments, els seus orígens històrics i la seva difusió, les begudes, els vins i alcohols, la història
de la cuina, les cuines del món i els grans sistemes culinaris, la restauració i els estils culinaris, l'hoteleria i
el turisme, etc.: en definitiva, un panorama complet d'allò que els clàssics anomenaven gastronomia, o,
simplement, cultura del gust.

Altres llibres de l'autor

  • LA CUINA DE LLEIDA, LA VALL D'ARAN I LA FRANJA
    Titulo del libro
    LA CUINA DE LLEIDA, LA VALL D'ARAN I LA FRANJA
    FÀBREGA, JAUME
    Allioli de codony, panadons d’espinacs, caragols a la brutesca, olla aranesa, girella, trinxat, cassola de tros, con...
    estoc disponible

    23,00 €

  • RATAFIES
    Titulo del libro
    RATAFIES
    FÀBREGA, JAUME
    Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    7,50 €

  • L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    Titulo del libro
    L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA, JAUME
    En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, en...
    Pendent de confirmar

    16,50 €

  • TOTES LES SOPES
    Titulo del libro
    TOTES LES SOPES
    FABREGA, JAUME
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan amb eldesco...
    Pendent de confirmar

    12,50 €

  • EL CONVIT DEL TIRANT
    Titulo del libro
    EL CONVIT DEL TIRANT
    FABREGA, JAUME
    Darrere la cuina de Ferran Adrià hi ha un país i una història? Com menjaven i com es comportaven a taula els persona...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    11,00 €