RATAFIES

RATAFIES

Editorial:
COSSETANIA
Any d'edició:
Matèria
Cuina
ISBN:
978-84-9034-363-0
Pàgines:
64
Enquadernació:
Rústica
Disponibilitat:
Disponible en 2/3 dies laborables

7,50 €
Comprar

Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per convertir-nos en veritables experts. Les receptes hi són explicades pas a pas, amb tots els ingredients. Pertanyen al repertori popular d'arreu de les terres de parla catalana i de tot el món, amb la qual cosa farem també un viatge fascinant al gust de cada territori.

Altres llibres de l'autor

  • L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    Titulo del libro
    L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA, JAUME
    En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, en...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    16,50 €

  • TOTES LES SOPES
    Titulo del libro
    TOTES LES SOPES
    FABREGA, JAUME
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan amb eldesco...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    12,50 €

  • CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA, LA
    Titulo del libro
    CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FÀBREGA, JAUME
    La cuina dels pescadors de la Costa Brava és, sens dubte, la més variada i refinada de totes les costes dels Països ...
    Pendent de confirmar

    16,00 €

  • EL BACALLA. RECEPTES, CONSELLS I HISTORIA
    Titulo del libro
    EL BACALLA. RECEPTES, CONSELLS I HISTORIA
    FABREGA, JAUME
    Del bacalla se nÕha aprofitat tot. ?s, sens dubte, el peix m?s apreciat a la cuina catalana, malgrat que no ?s un pe...
    estoc disponible

    16,00 €

  • PA AMB TOMAQUET
    Titulo del libro
    PA AMB TOMAQUET
    FABREGA, JAUME
    Aquest és el llibre del pa amb tomàquet, aquest menjar tan característic dels Països Catalans i que, es pot dir, agr...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    13,90 €