CUINA DEL BACALLA

CUINA DEL BACALLA. CENT RECEPTES DE BACALLÀ

Editorial:
PAGES
Any d'edició:
Matèria
Cuina
ISBN:
978-84-7935-664-4
Pàgines:
152
Disponibilitat:
Pendent de confirmar
Col·lecció:
CATXIPANDA

11,00 €

Cuinar bacallà recull una selecció d'un centenar de receptes de les més de cinc-centes que ha treballat l'autor. Algunes són clàssiques i tradicionals o fins ideades de cap i de nou, adaptades als gustos moderns. El receptari abasta des d'una aparentment -només aparentment- senzilla esqueixada, fins a les complexitats d'un pil-pil a l'oliva negra o un carpaccio, sense oblidar els típics bacallans a la catalana o a la biscaïna. Els amants, cada dia més nombrosos, d'aquest peix salat i premsat i els aficionats a la bona cuina en general trobaran en aquestes pàgines motius suficients d'inspiració i delit.

Altres llibres de l'autor

  • CUINA DELS PEUS DE PORC
    Titulo del libro
    CUINA DELS PEUS DE PORC
    COGUL, ALBERT
    La cuina del peus de porc aplega vuitanta-cinc receptes que tenen com a ingredient principal la part inferior de les...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    11,00 €

  • CUINA DOLÇA TRADICIONAL
    Titulo del libro
    CUINA DOLÇA TRADICIONAL
    COGUL, ALBERT
    La cuina dolça tradicional inclou una norantena de receptes de rebosteria clàssica, d'ahir, d'avui i de sempre, expl...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    11,00 €

  • CUINA DELS BOLETS
    Titulo del libro
    CUINA DELS BOLETS
    COGUL, ALBERT
    La cuina dels bolets és un receptari que inclou les fòrmules clàssiques de sempre. L'original d'aquest llibre l'hem ...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    11,00 €