CUINA DELS PEUS DE PORC

CUINA DELS PEUS DE PORC

Editorial:
PAGES
Any d'edició:
Matèria
Cuina
ISBN:
978-84-7935-805-1
Pàgines:
128
Enquadernació:
Bolsillo
Disponibilitat:
Disponible en 2/3 dies laborables
Col·lecció:
CATXIPANDA

11,00 €
Comprar

La cuina del peus de porc aplega vuitanta-cinc receptes que tenen com a ingredient principal la part inferior de les extremitats de l'animal del qual s'aprofita tot. Plats tradicionals i creacions innovadores del propi autor, amb alguns tocs exòtics. Un receptari que farà les delícies dels nombrosos addictes a una menja tan delicada. Un llibre per "tocar de peus al plat".

Altres llibres de l'autor

  • CUINA DEL BACALLA
    Titulo del libro
    CUINA DEL BACALLA
    COGUL, ALBERT
    Cuinar bacallà recull una selecció d'un centenar de receptes de les més de cinc-centes que ha treballat l'autor. Alg...
    Pendent de confirmar

    11,00 €

  • CUINA DOLÇA TRADICIONAL
    Titulo del libro
    CUINA DOLÇA TRADICIONAL
    COGUL, ALBERT
    La cuina dolça tradicional inclou una norantena de receptes de rebosteria clàssica, d'ahir, d'avui i de sempre, expl...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    11,00 €

  • CUINA DELS BOLETS
    Titulo del libro
    CUINA DELS BOLETS
    COGUL, ALBERT
    La cuina dels bolets és un receptari que inclou les fòrmules clàssiques de sempre. L'original d'aquest llibre l'hem ...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    11,00 €