CUINA DOLÇA TRADICIONAL

CUINA DOLÇA TRADICIONAL. RECULL DE RECEPTES DE LLAMINADURES I DOLÇOS QUOTIDIANS I HISTÒRICS

Editorial:
PAGES
Any d'edició:
Matèria
Cuina
ISBN:
978-84-9779-018-5
Pàgines:
132
Enquadernació:
Bolsillo
Disponibilitat:
Disponible en 2/3 dies laborables
Col·lecció:
CATXIPANDA

11,00 €
Comprar

La cuina dolça tradicional inclou una norantena de receptes de rebosteria clàssica, d'ahir, d'avui i de sempre, explicades amb ànim didàctic i pensades per emprar tècniques actuals molt accessibles, a l'abast tant del cuiner professional com de l'aficionat o de la mestressa de casa. Alterna fórmules autòctones catalanes amb altres d'origen més exòtic.

Altres llibres de l'autor

  • CUINA DELS PEUS DE PORC
    Titulo del libro
    CUINA DELS PEUS DE PORC
    COGUL, ALBERT
    La cuina del peus de porc aplega vuitanta-cinc receptes que tenen com a ingredient principal la part inferior de les...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    11,00 €

  • CUINA DEL BACALLA
    Titulo del libro
    CUINA DEL BACALLA
    COGUL, ALBERT
    Cuinar bacallà recull una selecció d'un centenar de receptes de les més de cinc-centes que ha treballat l'autor. Alg...
    Pendent de confirmar

    11,00 €

  • CUINA DELS BOLETS
    Titulo del libro
    CUINA DELS BOLETS
    COGUL, ALBERT
    La cuina dels bolets és un receptari que inclou les fòrmules clàssiques de sempre. L'original d'aquest llibre l'hem ...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    11,00 €