CUINA DE LA PATATA, LA

CUINA DE LA PATATA, LA

Editorial:
EFADOS
Any d'edició:
Matèria
Cuina
Enquadernació:
Otros
Disponibilitat:
estoc disponible

25,50 €
Comprar

Altres llibres de l'autor

  • RATAFIES
    Titulo del libro
    RATAFIES
    FÀBREGA, JAUME
    Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    7,50 €

  • L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    Titulo del libro
    L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA, JAUME
    En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, en...
    Pendent de confirmar

    16,50 €

  • TOTES LES SOPES
    Titulo del libro
    TOTES LES SOPES
    FABREGA, JAUME
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan amb eldesco...
    Pendent de confirmar

    12,50 €

  • EL CONVIT DEL TIRANT
    Titulo del libro
    EL CONVIT DEL TIRANT
    FABREGA, JAUME
    Darrere la cuina de Ferran Adrià hi ha un país i una història? Com menjaven i com es comportaven a taula els persona...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    11,00 €

  • LA CUINA DE 1714
    Titulo del libro
    LA CUINA DE 1714
    FÀBREGA, JAUME
    Què es cuinava als fogons de les cases i els palaus catalans el 1714? Què menjaven i bevien els grans senyors i el p...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    19,80 €