LA CUINA DE 1714

LA CUINA DE 1714

Editorial:
VIENA
Any d'edició:
ISBN:
978-84-8330-801-1
Pàgines:
216
Enquadernació:
Otros
Disponibilitat:
Disponible en 2/3 dies laborables

19,80 €
Comprar

Què es cuinava als fogons de les cases i els palaus catalans el 1714? Què menjaven i bevien els grans senyors i el poble ras? Potser us sorprendrà saber que, tres-cents anys enrere, ja hi havia algunes de les elaboracions bàsiques de la cuina catalana actual: l?allioli i el sofregit, la picada i la samfaina, l?escudella i els macarrons.

Altres llibres de l'autor

  • RATAFIES
    Titulo del libro
    RATAFIES
    FÀBREGA, JAUME
    Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    7,50 €

  • L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    Titulo del libro
    L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA, JAUME
    En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, en...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    16,50 €

  • TOTES LES SOPES
    Titulo del libro
    TOTES LES SOPES
    FABREGA, JAUME
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan amb eldesco...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    12,50 €

  • CUINA SURREALISTA
    Titulo del libro
    CUINA SURREALISTA
    FABREGA, JAUME
    Dalí tenia una especial preferència per alguns dels plats mariners més característics de la costa. Molts d'ells form...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    11,00 €

  • MENJANT AMB AMICS I CONEGUTS
    Titulo del libro
    MENJANT AMB AMICS I CONEGUTS
    FABREGA, JAUME
    Disponible en 2/3 dies laborables

    21,00 €