LA CUINA DEL PEIX

LA CUINA DEL PEIX. DEL LLUÇ ARREBOSSAT A LA CALDERETA DE LLAGOSTA

Editorial:
COLUMNA
Any d'edició:
Matèria
Cuina
ISBN:
978-84-96499-47-8
Pàgines:
160
Disponibilitat:
Disponible en 2/3 dies laborables

16,70 €
Comprar

Altres llibres de l'autor

  • LA CUINA DE LLEIDA, LA VALL D'ARAN I LA FRANJA
    Titulo del libro
    LA CUINA DE LLEIDA, LA VALL D'ARAN I LA FRANJA
    FÀBREGA, JAUME
    Allioli de codony, panadons d’espinacs, caragols a la brutesca, olla aranesa, girella, trinxat, cassola de tros, con...
    estoc disponible

    23,00 €

  • RATAFIES
    Titulo del libro
    RATAFIES
    FÀBREGA, JAUME
    Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    7,50 €

  • L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    Titulo del libro
    L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA, JAUME
    En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, en...
    Pendent de confirmar

    16,50 €

  • TOTES LES SOPES
    Titulo del libro
    TOTES LES SOPES
    FABREGA, JAUME
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan amb eldesco...
    Pendent de confirmar

    12,50 €

  • LA CUINA DEL BARROC
    Titulo del libro
    LA CUINA DEL BARROC
    FÀBREGA, JAUME
    estoc disponible

    18,00 €