LA CUINA DEL PEIX

LA CUINA DEL PEIX. DEL LLUÇ ARREBOSSAT A LA CALDERETA DE LLAGOSTA

Editorial:
COLUMNA
Any d'edició:
Matèria
Cuina
ISBN:
978-84-96499-47-8
Pàgines:
160
Disponibilitat:
Disponible en 2/3 dies laborables

16,70 €
Comprar

Altres llibres de l'autor

  • RATAFIES
    Titulo del libro
    RATAFIES
    FÀBREGA, JAUME
    Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    7,50 €

  • L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    Titulo del libro
    L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA, JAUME
    En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, en...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    16,50 €

  • TOTES LES SOPES
    Titulo del libro
    TOTES LES SOPES
    FABREGA, JAUME
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan amb eldesco...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    12,50 €

  • DALICIES A TAULA AMB SALVADOR DALI
    Titulo del libro
    DALICIES A TAULA AMB SALVADOR DALI
    FABREGA, JAUME
    En ocasió de l'Any Dalí, però amb la voluntat de no ser un producte de temporada, sorgeix un llibre que investiga en...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    18,00 €

  • CUINA SURREALISTA
    Titulo del libro
    CUINA SURREALISTA
    FABREGA, JAUME
    Dalí tenia una especial preferència per alguns dels plats mariners més característics de la costa. Molts d'ells form...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    11,00 €