LA CUINA DEL PEIX

LA CUINA DEL PEIX. DEL LLUÇ ARREBOSSAT A LA CALDERETA DE LLAGOSTA

Editorial:
COLUMNA
Any d'edició:
Matèria
Cuina
ISBN:
978-84-96499-47-8
Pàgines:
160
Disponibilitat:
Disponible en 2/3 dies laborables

16,70 €
Comprar

Altres llibres de l'autor

  • RATAFIES
    Titulo del libro
    RATAFIES
    FÀBREGA, JAUME
    Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    7,50 €

  • L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    Titulo del libro
    L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA, JAUME
    En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, en...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    16,50 €

  • TOTES LES SOPES
    Titulo del libro
    TOTES LES SOPES
    FABREGA, JAUME
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan amb eldesco...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    12,50 €

  • LA CUINA DE 1714
    Titulo del libro
    LA CUINA DE 1714
    FÀBREGA, JAUME
    Què es cuinava als fogons de les cases i els palaus catalans el 1714? Què menjaven i bevien els grans senyors i el p...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    19,80 €

  • MENJARS I MEMÒRIES DEL GUST
    Titulo del libro
    MENJARS I MEMÒRIES DEL GUST
    FÀBREGA, JAUME
    Certament, s'han escrit llibres excel·lents sobre la cuina del País Valencià. Com és lògic, són obres escrites des d...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    20,00 €