LES POSTRES I ELS PASTISSOS DE L'AVIA

LES POSTRES I ELS PASTISSOS DE L'AVIA

Editorial:
COSSETANIA
Matèria
Cuina
ISBN:
978-84-9791-091-0
Pàgines:
480
Disponibilitat:
Disponible en 2/3 dies laborables
Col·lecció:
CULLEROT

18,80 €
Comprar

Heus aquí el llibre més complet amb tota mena de coques, pastissos, galetes, pastes, cremes, bunyols, gelats, postres, confitures i refrescos. Aplega, al llarg de més de tres-centes receptes, tota la saviesa de les nostres mares i àvies, els secrets dels pastissers i allò que ens poden oferir de millor les postres casolanes, tant de Catalunya com d'altres països.

Altres llibres de l'autor

  • RATAFIES
    Titulo del libro
    RATAFIES
    FÀBREGA, JAUME
    Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    7,50 €

  • L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    Titulo del libro
    L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA, JAUME
    En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, en...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    16,50 €

  • TOTES LES SOPES
    Titulo del libro
    TOTES LES SOPES
    FABREGA, JAUME
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan amb eldesco...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    12,50 €

  • CATALUNYA PER SUCAR-HI PA
    Titulo del libro
    CATALUNYA PER SUCAR-HI PA
    FABREGA, JAUME
    Disponible en 2/3 dies laborables

    20,00 €

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    Titulo del libro
    CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    A tot el m-n sÕutilitza el morter per a picar, moldre o barrejar coses, per? queda clar que nom?s a Catalunya la pic...
    estoc disponible

    16,00 €