ROSTITS, ELS

ROSTITS, ELS

Editorial:
EFADOS
Any d'edició:
Matèria
Cuina
Enquadernació:
Otros
Disponibilitat:
estoc disponible

25,50 €
Comprar

Altres llibres de l'autor

  • RATAFIES
    Titulo del libro
    RATAFIES
    FÀBREGA, JAUME
    Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    7,50 €

  • L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    Titulo del libro
    L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA, JAUME
    En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, en...
    Pendent de confirmar

    16,50 €

  • TOTES LES SOPES
    Titulo del libro
    TOTES LES SOPES
    FABREGA, JAUME
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan amb eldesco...
    Pendent de confirmar

    12,50 €

  • GRAN LLIBRE DE LA CUINA DE LES AVIES
    Titulo del libro
    GRAN LLIBRE DE LA CUINA DE LES AVIES
    FABREGA, JAUME
    Teniu a les mans el gran llibre de referència de la cuina catalana i mediterrània, fruit de molts anys de recerca. N...
    Pendent de confirmar

    25,00 €

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    Titulo del libro
    CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    A tot el m-n sÕutilitza el morter per a picar, moldre o barrejar coses, per? queda clar que nom?s a Catalunya la pic...
    estoc disponible

    16,00 €