LA CUINA ANTIGA

LA CUINA ANTIGA. IBERS, GRECS I ROMANS

Editorial:
VIENA
Any d'edició:
Matèria
Cuina
ISBN:
978-84-8330-959-9
Pàgines:
208
Enquadernació:
Rústica
Disponibilitat:
Disponible en 2/3 dies laborables

20,00 €
Comprar

Aquest llibre obre les portes al fascinant món de la cuina antiga: des de les preparacions dels nostres avantpassats més remots del Paleolític, passant per la cuina d?olles i cassoles del Neolític, la robusta alimentació dels ibers i la delicada cuina grega, fins a arribar a la sofisticada gastronomia romana. Receptes explicades pas a pas, fàcils i sempre delicioses, amb adaptacions als ingredients d?avui.

Altres llibres de l'autor

  • RATAFIES
    Titulo del libro
    RATAFIES
    FÀBREGA, JAUME
    Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    7,50 €

  • L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    Titulo del libro
    L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA, JAUME
    En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, en...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    16,50 €

  • TOTES LES SOPES
    Titulo del libro
    TOTES LES SOPES
    FABREGA, JAUME
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan amb eldesco...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    12,50 €

  • PA AMB TOMAQUET
    Titulo del libro
    PA AMB TOMAQUET
    FABREGA, JAUME
    Aquest és el llibre del pa amb tomàquet, aquest menjar tan característic dels Països Catalans i que, es pot dir, agr...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    13,90 €

  • CUINA DEL PAIS DELS CATARS
    Titulo del libro
    CUINA DEL PAIS DELS CATARS
    FABREGA, JAUME
    Heus aquí, per primera vegada, un llibre sobre la cuina del país dels càtars. I no solament sobre la cuina, sinó tam...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    18,00 €